GYIK: Odalent – A kijutós szabaduló játék

 • „Milyen ruhában menjünk játszani?”
  Kényelmes, utcai viselet ajánlott, a játék nem igényel semmilyen extra ruházatot. A nyári időszakban viszont érdemes egy kicsit melegebb ruhát is magatokkal hozni (pulóver, kardigán), mert a pincében 17-18 fok van. Ha nincs nálatok az sem baj, aki fázik, annak tudunk kölcsönadni egy – egy pulóvert.
 • „Mi történik, ha bepánikol valaki?”
  A játék indítása előtt ellátjuk játékosainkat a szükséges információkkal, és a személyzet folyamatosan figyelemmel kíséri a játékot a telepített kamerákon keresztül. A terek nem szűkek, a játékban nincs ijesztgetés, de ennek ellenére, ha bármi gond van, a megfigyelő személyzet azonnal meg tudja szakítani a játékot.
 • „Hogyan tudok időpontot foglalni?”
  Elsősorban itt a weboldalunkon, az online foglalási rendszerünkben. Ha valamiért ez nem sikerül, akkor keress bennünket e-mailben vagy telefonon, és mi felvesszük a foglalást. Lehetőség van helyben, a gyulai Tourinform irodában is foglalni, ehhez nem kell se telefon, sem pedig Internet.
 • „Ajándékba adnám az élményt, mi a teendő?”
  Ez esetben nincs szükség foglalásra, jelezd nekünk e-mailben, hogy ajándék vouchert vásárolnál és mi elkészítjük neked.  A kupont e-mail-ben kapod meg a vételár beérkezése után pdf formátumban. Amennyiben esetleg postán kérnéd vagy személyesen vennéd át előre kinyomtatva, arra is van lehetőség. Az első két esetben átutalással tudsz fizetni.
 • „Ha valaki nem tud megjelenni a lefoglalt időpontban, van lehetőség cserére?”
  Természetesen, de arra kérnünk Benneteket, hogy minél hamarabb jelezzétek a lemondást, hátha az az időpont akkor kellene másoknak. Írjatok egy e-mailt, vagy telefonáljatok, hogy pontosan melyik foglalást törölnétek és hogy mikor szeretnétek jönni játszani.
 • „Korhatáros a játék? Kiknek nem ajánlott?
  A játékra elsősorban olyan csapatokat várunk, melynek tagjai 14 év felettiek. Szülői felügyelettel fiatalabbaknak is remek családi szórakozás lehet az Odalent, ám kisgyermekeknek nem ajánljuk. 8 éves kor alatti gyermekek nem számítanak bele a csapatlétszámba. 
  A játékban mindenki csak saját felelősségére vehet részt. A játékot jellegéből adódóan klausztrofóbiában szenvedő egyének számára sem ajánljuk. Alkohol vagy más kábítószer hatása alatt álló személyek a játékban nem vehetnek részt!
 •  „5-nél többen szeretnénk menni egyszerre”
  A pálya és az élmény maximum 5 főre van kalibrálva, 5 fő feletti csoportokat egy pályán egyszerre sajnos nem tudunk fogadni, de ebben az esetben tudtok 2 csapatot is indítani akár, igaz csak egymás után. Különleges események ( Születésnap, névnap, legénybúcsú, lánybúcsú, stb…) esetében akár több fővel is tudtok játszani. Ebben az esetben minden, 5 fő feletti játékos 1000 Ft-al emeli az árat.
 • „Hány pályátok van?”
  Jelenleg egy pálya áll a vendégek rendelkezésére. Későbbiekben tervezünk újabb játéktereket nyitni. Ezekről a weboldalunkon és a facebook oldalunkon is találsz majd információt.
 •  „Szívbetegek, kismamák jöhetnek?”
  Természetesen! Mi nem a direkt ijesztgetésre megyünk, nem találkoztok erős fény vagy hang effektekkel. Az élményt a bezártságérzet és a rohamosan fogyó idő adja.
 •  „Mikor érkezzek a játékra?”
  Célszerű a lefoglalt időpontra pontosan érkezni. Kérünk titeket hogy ne késsetek, mivel a játék turnusokban zajlik, tehát ha késtek, az utánatok érkező csapat kénytelen lesz várni amíg ti bent vagytok.
 •  „Mennyibe kerül egy szabadulás?”
  A játék ára 6 000 Ft / 2 fő, 7000 Ft / 3 fő, 8000 Ft / 4 fő, 9000 Ft / 5 fő